Laadukasta hirsirakentamista.

Mökin laajennus Kärkölässä ja Päijät-Hämeessä

Tarvitsetko lisää tilaa mökillesi? Haluaisitko esimerkiksi toisen makuuhuoneen, suuremman keittiön tai terassin? Hirsisorvaamo Ylitalo Raino suorittaa mökin laajennuksen ammattitaitoisesti. Olemme erikoistuneet hirsirakentamiseen. Toimimme Kärkölässä ja koko Päijät-Hämeen alueella, kuten Lahdessa, Heinolassa ja Hollolassa.

Lisää tilaa nykyiselle mökille

Kun vanha hirsimökki ei vastaa tarpeitasi, kannattaa tilata mökin laajennus ammattitaitoiselta tekijältä. Rakennamme laajennuksen niin, että se sopii saumattomasti yhteen nykyisen mökin kanssa niin tyylillisesti kuin teknisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kysy lisää mökin laajennuksesta. Tulemme mielellämme myös paikan päälle arvioimaan rakennustarpeita ja juttelemaan suunnitelmistasi. Toimimme joustavasti Kärkölässä ja lähikunnissa. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai sivujemme lomakkeella.

Mökin laajennus

Kysy lisää tai anna palautetta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hirsisorvaamo Ylitalo Raino
Taipaleentie 271
16540 MERTIE

Y-tunnus: 11278315
Puh: +358400846450

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hirsisorvaamo Ylitalo Raino:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa