Laadukasta hirsirakentamista.

Suunnitteletko hirsimökkiä tai pihasaunaa?

Hirsisorvaamo Ylitalo Raino rakentaa hirsitalot, hirsimökit, saunat ja grillikodat varmalla otteella. Meillä ei ole standardiratkaisuja, vaan jokainen kohde rakennetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja piirustusten mukaan. Toimimme Kärkölästä käsin koko Päijät-Hämeen alueella, esimerkiksi Lahdessa, Hollolassa ja Heinolassa.

Rakennamme pyöröhirrestä mm.

 • Omakotitalot
 • Hirsimökit
 • Hirsihuvilat
 • Perinteiset hirsisaunat
 • Savusaunat
 • Grillikodat
 • Mökkien laajennukset

Tunnelmallisessa hirsimökissä mieli lepää

Rakennamme hirsimökit pyöröhirrestä. Materiaalina hirsi on luonnonmukainen vankka ja hengittävä. Hirrestä valmistettu mökki tarjoaakin mainiot puitteet rentoutumiselle ja lomailulle yksin, kaksin tai porukalla. Vai tarvitsetko nykyiseen hirsimökkiisi enemmän tilaa? Mökistä voi helposti tehdä kakkoskodin. Lue lisää mökin laajennuksesta!

Lempeitä löylyjä komeassa hirsisaunassa

Huolellisesti rakennettu hirsisauna tuo rentoja löylyhetkiä ja iloa läpi sukupolvien. Halusitpa sitten saunallisen hirsimökin tai erillisen pihasaunan, niin meiltä onnistuu. Perinteisten saunojen lisäksi rakennamme savusaunoja. Rakennamme myös esimerkiksi grillikodat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kun suunnittelet hirsimökin rakentamista, ota meihin yhteyttä. Rakennamme mökit, saunat ja grillikodat yksilöllisesti. Palvelemme joustavasti Kärkölässä ja koko Päijät-Hämeen alueella. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai jättämällä yhteydenottopyynnön sivujemme lomakkeella.

Kysy lisää tai anna palautetta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hirsisorvaamo Ylitalo Raino
Taipaleentie 271
16540 MERTIE

Y-tunnus: 11278315
Puh: +358400846450

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hirsisorvaamo Ylitalo Raino:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa